Atelier de Zoom B.V.

Waarom kiezen voor Atelier de Zoom B.V.
Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om aan al uw wensen tegemoet te komen op het gebied van interieurconfectie. Dit kunnen wij natuurlijk niet zonder ons enthousiaste en vakkundige team. Ons atelier bestaat uit de afdelingen, vitrage, vouwgordijnen en speciaal werk.

Gordijnen en vitrage
Gordijnen en vitrage kunnen op verschillende manieren worden geconfectioneerd. Hierbij valt te denken aan siebiezen, ingeslagen zeilringen in allerlei maten en kleuren en verschillende soorten plooien.
Zo kennen wij naast de ekele- en vlinderplooi met eventueel een retourplooi, ook de tri-, quatro-, platte-, studio-, stolp- en bokaalplooi. Ook ramen met bijzondere afmetingen en vormen zijn voor ons geen probleem. Daarbij is het van groot belang dat er rekening wordt gehouden met de verschillende eigenschappen van de stoffen. Er wordt gebruik gemaakt van kwaliteitsgaren, krimpvrij en wasbaar band in verschillende hoogtes. Het confectioneren gebeurt op diverse moderne banenautomaten, computergestuurde machines en hoogte-snijrekken.

Vouwgordijnen
Wij zijn gespecialiseerd in het confectioneren van vouwgordijnen. Hierbij is er een ruime keuze in modellen en kunnen veel van uw wensen in het vouwgordijn verwerkt worden. Wij bieden onze vouwgordijnen standaard aan met een luxe optreksysteem (wit), maar kunnen meerdere modellen optreksystemen in verschillende kleuren leveren. Natuurlijk is alleen confectie, met montage op een door u aangeleverd systeem, ook geen probleem.
Ook voor de confectie van vouwgordijnen in afwijkende situaites of ramen bent u bij ons aan het goede adres. Daarbij valt te denken aan vouwgordijnen voor schuine- en toogramen, vouwgordijnen breder dan 280 cm, met een haakse hoek uit een zijkant (boven en onder) etc.
Tevens kunnen wij voor u de confectie van paneelgordijnen verzorgen. De stofkeuze voor een vouwgordijn en paneelgordijn is bepalend voor het eindresultaat.
Niet alle stoffen zijn geschikt. Hierbij moet u denken aan streep-, ruit-, kreuk- en rekbare stoffen. Bij twijfel kunnen wij u over de stofkeuze adviseren.

Woonaccessoires
Ook kunt u bij ons terecht voor de confectie van woonaccessoires. Embrasses, sierkussens, stoelzittingen, tafelkleden, tafelrokken, draperie├źn, spreien, dekbedovertrekken, bedsjawls en beklede gordijnenkappen zijn onderdeel van onze dagelijkse productie.
Het bekleden van meubelkussens in huis, caravan of boot en hoezen voor loungesets behoren ook tot de mogelijkheden.
Wij hebben te maken met de meest uiteenlopende aanvragen. Juist de niet standaard accessoires zijn voor ons iedere keer weer een uitdaging. We proberen samen met onze klant tot het gewenste product te komen.
Uw opdrachten worden door ons met de meeste zorg en aandacht behandeld en door onze eigen chauffeur door middel van hangend vervoer wekelijks bij u opgehaald en afgeleverd.

Gordijnenatelier de Zoom is lid van VNGA